Wie zijn wij?

Het begon allemaal met een wens. Een wens om de succesvolle zakenvrouwen die wij ontmoeten, een podium te geven. Deze B'Elle vrouwen zijn rolmodellen. Het voelt als een gemiste kans om hun verhalen niet te delen. Daarnaast waren we het zat om in de media te horen dat er geen deskundige zakenvrouwen te vinden zouden zijn. In plaats van ons af te zetten, zijn we ze gewoon zelf in beeld gaan brengen op B'Elle: in woord, geluid en beeld.

Nu, na 3 jaar B-Elle en bijna 100 interviews, kunnen we zeggen: we zijn trots wie en wat we iedere aflevering van B-Elle Mag bereiken. De succesvolle vrouwen die wij portretteren worden steeds beter gevonden: gewoon, via Google of voor "..van het jaar prijzen", nieuwe banen, media interviews of commissarisposities. Ook merken we dat vrouwen die in de opbouw van hun carriere zitten, eindelijk rolmodellen ontmoeten. Regelatig worden we gemaild door weer enthousaist lezer. En daar was het ons nu net om te doen!

Hieronder stellen we graag de mensen voor die B'Elle steunen en maken tot wat het nu is! Zonder hen zouden we dit niet kunnen doen. Alle kosten en werkzaamheden worden door hen gedragen! Zorg dat je geen artikel mist en abonneer je vandaag nog op ons magazine in je mailbox. Volledig kosteloos! We love B-Elle, and you?

Team B'Elle
B'Elle bedankt!