Liefst werken voor 1 baas: dat kan natuurlijk ook! 13/04/2018

Nu de economische crisis vér achter ons ligt, lijkt het voor de hand te liggen dat veel mensen erover nadenken om van baan te wisselen. Maar niets is minder waar: driekwart van de werknemers van mkb- en familiebedrijven zou het liefst z'n hele leven voor dezelfde baas werken. Zo blijkt uit onderzoek van adviesbureau BDO (2017)

Lees meer..
Feliciteerboek, lekker sociaal 04/05/2017

Ook recent jarig geweest? Dikke kans dat je een paar kaarten hebt gekregen, enkele telefoontjes maar vooral tientallen berichten via Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. 

Lees meer..
Bezoek " uit verdriet geboren" van Julika Marijn 17/12/2017

Julika Marijn gaat vertellend, spelend en zingend op zoek naar de begeesterde, maar ook compexe vrouw achter de wereldberoemde verzameling. Waarom wijdde ze haar leven aan de kunst en wat hoopte ze daarin te vinden? Liefde, troost, erkenning, eeuwigheid? Een compensatie voor de slechte band met haar kinderen? Julika laat Helene Kröller-Müller zélf aan het woord. Ook deze voorstelling niet missen? Kijk voor speeldata en locaties hier.

Lees meer..
Als ondernemer MOET niks, maar zonder MOED kom je nergens! 16/02/2017

Ik ontmoette Liesbeth van Duijn op een business event. Daar waar deze bijeenkomsten soms oppervlakkige ontmoetingen met zich meebrengen, bleek mijn ontmoeting met Liesbeth van heel andere orde. Al snel kwamen we tot een gesprek over drijfveren en echte passie. Met haar goedkeuring heb ik ons gesprek uitgewerkt zodat haar lessen en adviezen ook voor anderen een inspiratie kunnen zijn.

Lees meer..
Steun net zoals Annelies Dance4life! 18/01/2018

Annelies Damen fotografeerde Doutzen Kroes voor Dance4life. Speciaal voor Dance4life maakte zij een kunstboek. De opbrengsten van de verkoop van dit boek gaan direct naar dit goede doel. 

Lees meer..
'Ikke, Ikke, Ikke' op zijn Japans 08/03/2017

Pratende toiletten, duizenden vendingmachines op straat: Zelden heb ik me zo geconfronteerd gezien met zaken die voor mij onbekend en onbegrijpelijk voelden als in Japan. Maar wat kunnen wij eigenlijk leren van die rare Japanners?

Lees meer..