Meer tijd nodig voor de patiënt! 14/06/2018

(huis)Artsen hebben in de afgelopen jaren steeds meer taken op zich moeten nemen. Ook de reeds bestaande taken zijn in omvang en belasting toegenomen. De tijd die zij per patiënt te besteden hebben, komt daardoor onder druk te staan. 

Lees meer..
Liefst werken voor 1 baas: dat kan natuurlijk ook! 13/04/2018

Nu de economische crisis vér achter ons ligt, lijkt het voor de hand te liggen dat veel mensen erover nadenken om van baan te wisselen. Maar niets is minder waar: driekwart van de werknemers van mkb- en familiebedrijven zou het liefst z'n hele leven voor dezelfde baas werken. Zo blijkt uit onderzoek van adviesbureau BDO (2017)

Lees meer..
Privacy: Wat doen wij eigenlijk met je gegevens? 20/05/2018

Hierbij willen we je wijzen op onze aangepaste Privacy Verklaring. Er verandert niets fundamenteels aan de manier waarop we met je gegevens omgaan - dat deden we altijd al heel netjes - maar we hebben wel beter op een rij gezet wat we doen en waarom. Dit alles doen we zodat je ook écht weet dat we dit serieus nemen.

Lees meer..
'Ikke, Ikke, Ikke' op zijn Japans 08/03/2017

Pratende toiletten, duizenden vendingmachines op straat: Zelden heb ik me zo geconfronteerd gezien met zaken die voor mij onbekend en onbegrijpelijk voelden als in Japan. Maar wat kunnen wij eigenlijk leren van die rare Japanners?

Lees meer..
Advocatuur moet anders! 04/05/2018

Femke Rasenberg schetst het ook in haar interview: juridisch advies en dienstverlening moet anders. De branche zal moeten veranderen om in de toekomst hun meerwaade te blijven bewijzen. De Britse professor Richard Susskind geeft dit ook aan. Hij stelt dat het een kwestie van een paar jaar is, voordat de advocatuur met ingrijpende veranderingen te maken krijgt. Tot dusver is de beroepsgroep nog gespaard gebleven voor de gevolgen van technologische vernieuwing. Vanaf 2020 zal dat niet langer het geval zijn.

 

Lees meer..
Steun net zoals Annelies Dance4life! 18/01/2018

Annelies Damen fotografeerde Doutzen Kroes voor Dance4life. Speciaal voor Dance4life maakte zij een kunstboek. De opbrengsten van de verkoop van dit boek gaan direct naar dit goede doel. 

Lees meer..
Feliciteerboek, lekker sociaal 04/05/2017

Ook recent jarig geweest? Dikke kans dat je een paar kaarten hebt gekregen, enkele telefoontjes maar vooral tientallen berichten via Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. 

Lees meer..